Kerámia tárgyak megrendelése, vásárlása estén

 

Ha személyesen szeretnél vásárolni, akkor mindenképpen előzetesen telefonon be kell jelentkezned : +36 70 933 0726

 

Mivel egyedi kerámia tárgyakat készítek számomra nagyon fontos, hogy a vásárló megbizonyosodhasson arról, hogy jól választott. Ebben szívesen segítek, ezért a vásárláshoz mindenképp szükséges a személyes kapcsolatfelvétel, akár email-ben, akár telefonon. Az email-re általában 2-3 napon belül válaszolok, ha ennél sürgősebb a dolog, inkább a telefonos megkeresést javaslom.

A képek az egyes alkotásokat illusztrálják, nem konkrétan a képen látható tárgyak vásárolhatók meg.
Ha az általad kiválasztott tárgy nincs a műhelyben, akkor megrendelhetők, 2-3 hét alatt készülnek el.

 

 

Rendezvényeken való részvétel esetén

Jelentkezés a Weboldalamon keresztül

Válaszd ki a naptárból azt az eseményt és alkalmat, amin szívesen résztvennél és van rajta szabad hely, majd rakd a kosárba a kívánt résztvevői számmal. Ha végeztél, akkor a Tovább a pénztárhoz gomb megnyomásával kitöltheted a megrendelés adatait!

Megrendelés

A számlázási adatoknál feltétlenül szükséges megadni a nevet, címet céges rendelés esetén az adószámot, illetve email címet, ahová a számlát küldjük. Megrendelés elküldése gombra kattintva indíthatod a foglalást.

Visszaigazolás

Miután lefoglaltad a helyedet emailben egy visszaigazolást kapsz tőlünk, hogy regisztráltunk az adott alkalomra. Ez alapján el tudod utalni a részvételi díjat. Foglalásod csak a rendelési összeg beérkezése után lesz végleges. Amennyiben a rendelés után 48 órán belül nem érkezik meg az utalásod a foglalásod automatikusan törlésre kerül

Számlázás

A rendelési összeg beérkezése után a következő munkanapon küldjük meg számodra az általad megadott email címre a részvételi jegyet, illetve a számlát.

Lemondások

A lefoglalt és kifizetett helyedet sajnos nem tudjuk törölni. Ez esetben, ha mégsem tudsz eljönni, úgy a részvételi jegyedet bárkinek átathatod, aki elfogadja a részvételi feltételeket és megismerte az adatkezelési tájékoztatót.