Workshopok

Kedves Látogató!

 

Szeretettel várlak alkotóműhelyembe az Erdei Kézműhelybe, mely egy inspiráló tájkertben található! Kapuját 2013-ban az „Örömforrás„ gondolatával nyitottam meg  a kerámia és tűzzománc iránt érdeklődő rokonlelkeknek.

Célom mindkét énidős tevékenységgel, hogy sikerélményen keresztül járhasd be azt az utat amikor a gondolatból kézzel fogható saját mű születik.

Az eltelt évek alatt sok gyerek és felnőtt fordult meg tanfolyamaimon, workshopjaimon és nyári táboraimon. Sokan pedig évek óta visszajárnak.

Ha kedvet kapsz és szívesen kipróbálnád akár az agyagozást vagy a tűzzománckészítést, akkor szeretettel várlak workshopjaimon vagy nyári táboraimon.

 

Kerámia workshop

Minden hónapban más tárgyat készítünk. Különböző kézi formázási technikával, különböző agyagokkal dolgozunk miközben megtapasztalhatod az agyag tulajdonságait, kezelhetőségét. Első égetés után egy megbeszélt új időpontban oxidokkal, mázakkal vonjuk be őket majd újra kiégetem. Az így elkészült alkotást a megadott időpontban tudod elvinni.

Itt jelentkezhetsz:

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

A Kerámia Workshopról
Mondták

Minden 2020-ban, a kertlátogatáskor kezdődött… Habzsoló kíváncsisággal fordulok minden kertet érintő témához. Annánál járva viszont kétszeres élményben volt részem! Egyrészt az ámulatba ejtő természetességgel kialakított, titokzatos kerámia meglepetésekkel teli kertje, amelynek minden porcikája odaszögezi a szemet, az ember a legszívesebben négyzetméterenként megállna, leülne és hosszasan élvezné a betelhetetlen szépséget, harmóniát. Kiderült, hogy a növények közt itt-ott felbukkanó, színben és formában tökéletesen odaillő kerámiadíszek, és a fák ágain ülő élethű madárkák mind Anna keze munkái és lehetőség van workshopokon saját kezűleg is készíteni hasonlókat. Immár visszajáró amatőr alkotó vagyok nála és minden alkalommal elvarázsol Anna kedvessége, közvetlensége, rugalmassága és segítőkészsége. A műhelyben való tevékenység nála felér egy terápiával, és naná, hogy kölcsönös növényrajongóként mindig adódik valami téma, hogy kimehessünk a kertbe is 🙂 Köszönök mindent!

Szeretettel ölellek:

Gősi Krisztina

Egy hely, ahol minden együtt van!

A kertlátogatásra hívogató képek ugyanannyira szóltak a dús vegetációról, mint a fantasztikus kerámiákról. A valóság minden képzeletet felülmúlt, a tűlevelűek és bambuszok határolta mikroklímában csodás flóra fogadott. A kerámia madárkák és rügyek nem uralják a kertet, csendesen megbújnak egy-egy jól kiválasztott növénykompozícióban, faágon, lombhajlatban. Alkotások és növények egymást kiegészítve – felerősítve mutatnak más és más képet a változó évszakokban.
A kerámiaműhely találkahely az alkotni és az alkotásban feloldódni vágyóknak. Erre minden lehetőség adott, agyagféleségekben, eszközökben, mázakban és kreatív atmoszférában nincs hiány. A végeredmény egy-egy szemet gyönyörködtető alkotás, mintegy emlék a kertről és a kert ölelésében eltöltött teremtő percekről.

Páll Zsuzsanna

Csodás kerámiákat gyártottunk unokámmal, varázslatos környezetben.
Mindenkinel ajánljuk, mert megformálhatják gondolataikat.
Köszönjük Anna a sok segítséget és a mesés hangulatott!!!

Szabolcsné Kosinszky Zsuzsa

Kétszer volt lehetőségem részt venni Anna által megálmodott workshop–on, amelyek alkalmával előre egyeztetett tematika alapján de saját ízlés szerint készítettük el a kerámiákat.Minden egyes elkészült mesterművel egy darabka csodát csempészhetünk otthonunkba Anna mesés birodalmából. Jövök még.

Kerepesi Ildikó

Ajánlom a workshop-ot mindazoknak, akik szeretnék megtanulni / szeretnének belekóstolni abba, hogyan kell az agyaggal bánni, milyen csodákat lehet alkotni, és szeretnének tartalmasan, kreatívan kikapcsolódni Anna szakértő, türelmes és bíztató irányítása mellett. Nagyon inspiráló a környezet: a csodaszép kert és Anna lenyűgöző alkotásai mindenfelé, a kertben/műhelyben. Mindig feltöltődve megyek haza a workshop-okról.

Csere Ildikó

Tűzzománc workshop

Kipróbálhatod ezt a több ezeréves technikát, bepillantást nyerhetsz a szakma alapjaiba. Belekóstolhatsz néhány tűzzománctechnikába ( festőzománc, sgrafittó, rekeszzománc.) Festhetsz képet de készíthetsz ékszert is.

Itt jelentkezhetsz:

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Kukkants be, hogy mire számíthatsz a workshopon! 🙂 

 

A Tűzzománc workshopról
mondták

Január 12-én egy hideg téli napon vettem részt S.Fehér Anna kerámikus tűzzománc workshopján. Kellemes hangulatban, izgalmas anyaggal és technikával ismerkedhettünk meg Anna jóvoltából.
Szuper volt, az alkotások egytől egyig gyönyörűségesek lettek! Hála Annának!
Mindenkinek ajánlani tudom, ha egy kicsit is érdekli a művészkedés! Én megyek máskor is! 

Ágota

Kívül gyönyörű hófedte, madárlátta kerti idill, bent meg hangulatos műhelyben alkotgatás, kísérletezgetés. Kedves házigazda, aki hagyja, hogy kibontakozhassunk. Igazi varázslat, ahogy megszületnek a különféle ‘művek’  🙂

Tornóczi Júlia

Fantasztikus program volt az Erdei Kézműves Csuda Ház🤗😍
A kamasz nagyfiam is jól érezte magát. Anna segítő, szeretetteljes figyelme mindannyiunkra kiterjedt. A kedves és varázsos alkotások elkészültével, még a Mesebeli kertből is őszfényű ízelítőt kaptunk. Hálásan köszönjük! Mindenképp megyünk még!
💖 

Szeretettel: Zsótér Viki és Csontos Kristóf

Aktuális Workshopok

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.